Over Linea Consult

Linea Consult is een adviesbureau, gespecialiseerd in huisvestingsvraagstukken met specifieke kennis van de zorgsector. Een jong bedrijf met ruim 20 jaar ervaring. U zult het vast herkennen dat projecten – groot of klein – zelden vlekkeloos verlopen. Ieder project kent  pieken en dalen. Linea Consult ondersteunt bij huisvestingsvraagstukken om het proces van A naar B zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gestructureerd en met weloverwogen risico’s. Ik hecht veel waarde aan samenwerking. Door de cohesie binnen uw organisatie te benutten ontstaat er een optimaal resultaat.

Recht toe recht aan
Dat past goed bij mijn werkwijze. Direct, concreet en zonder verrassingen. Daarom ook geen nodeloos lange rapporten. Liever kort en to-the-point. Dat is hoe ik graag werk. Alle documenten worden gedeeld via Dropbox. Zo is iedereen vanaf het begin op de hoogte én betrokken.

Zorg goed voor uw bewoners/cliënten en personeel
De basisgedachte dat cliënten prettig moeten kunnen wonen en dat personeel goed en efficiënt moet kunnen werken staat altijd centraal. Vanuit die gedachte bereiken we het optimale resultaat waarbij de kwaliteit van de leefomstandigheden omhoog gaat. Het draait om veel meer dan alleen het vastgoed. Het draait om de meerwaarde van het resultaat.