Lies van Linge

Gedrevenheid, integriteit, ambitieus en gewoon hard werken zijn woorden die bij me passen. De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt voor meerdere zorginstellingen (jeugdzorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg) en als senior-adviseur bij een specifiek op de zorgsector gericht adviesbureau.
Het is een sector die bij me past en waarbij ik me betrokken voel.

Nuchtere mentaliteit
Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat ik als Hollander in Friesland terecht kwam. En ondanks dat mijn werk zich een aantal jaren vooral in het midden en zuiden van het land afspeelde, ben ik nooit meer vertrokken uit deze prachtige provincie.

Het doorzettingsvermogen en de eerlijke en nuchtere mentaliteit van de mensen spreekt me aan. Het sluit aan bij hoe ik zelf in het leven sta en hoe ik mijn werk wil doen. Eerlijk, recht door zee en direct.

Ondernemend
Niet alleen de mentaliteit van de mensen spreekt me aan. Het is vooral de natuur waar ik tot rust kom. 

Genieten van de natuur hoeft niet in eigen land. Ook tijdens reizen door verre landen. Of zeilend naar Antarctica. Ik vind het prachtig om nieuwe ervaringen op te doen en mensen te ontmoeten. Het is goed om af en toe even buiten je comfortzone te stappen, even weg van de gebaande paden. Ondernemend en out-of-the-box. Het verrijkt me als mens. Al deze bijzondere ervaringen neem ik mee in mijn werkzaamheden en stimuleren mijn visie en creativiteit.